Ik ben het oneens

Bent u het oneens met uw schuld of de hoogte van het bedrag? Of heeft u al betaald? Afhankelijk van de fase van uw dossier, kunt u bezwaar maken.

Ik heb al betaald
Graag ontvangen wij een bewijs van uw betaling. Het is belangrijk dat het bedrag, het rekeningnummer van de ontvangen, datum van betaling en het betalingskenmerk erop staan vermeld.

De brief is niet voor mij bestemd
Mogelijk staat een vorige bewoner nog op uw adres ingeschreven. Neem contact op met de gemeente om dit te laten controleren. De gemeente kan een onderzoek starten om het juiste adres van deze persoon te achterhalen.

Ik heb een dagvaarding ontvangen
Bent u het niet eens met de vordering in de dagvaarding? Dan kunt u uiteraard verweer voeren bij de rechter. Bij zaken die worden behandeld door de Kantonrechter kunt u zelf verweer voeren, terwijl u bij de overige zaken een advocaat nodig heeft om u te vertegenwoordigen. In de bijlage bij de dagvaarding treft u meer informatie aan over de wijze en mogelijkheden van verweer voeren. Indien u vragen heeft over een ontvangen dagvaarding, neem dan contact met ons op.

Betaal nu met IDEAL
Kopieer bankrekening NL 54 INGB 0653 915 527

Deel informatie

Gekopieerd naar het klembord.