Ik ben het oneens

Bent u het oneens met uw schuld of de hoogte van het bedrag? Of heeft u al betaald? Het hangt af van de fase van uw dossier, of u bezwaar kunt maken.

Ik heb al betaald
Graag ontvangen wij een bewijs van uw betaling. Het is belangrijk dat het bedrag, het rekeningnummer van de ontvanger, datum van betaling en het betalingskenmerk erop staan vermeld.

De brief is niet voor mij bedoeld
Het kan dat een vorige bewoner nog op uw adres ingeschreven. Neem dan contact op met de gemeente om dit te laten controleren. De gemeente kan een onderzoek starten om het juiste adres van deze persoon te vinden.

Ik heb een dagvaarding ontvangen
Bent u het niet eens met de eis in de dagvaarding? Dan kunt u natuurlijk bezwaar indienen bij de rechter. Bij zaken die worden behandeld door de Kantonrechter kunt u zelf bezwaar maken, terwijl u bij de andere zaken een advocaat nodig heeft om namens u te spreken. In de bijlage bij de dagvaarding vindt u meer informatie over de manier en mogelijkheden om u te verdedigen voor de rechtbank. Als u vragen heeft over een ontvangen dagvaarding, neem dan contact met ons op.

Betaal nu met IDEAL
Kopieer bankrekening NL 54 INGB 0653 915 527

Deel informatie

Gekopieerd naar het klembord.