Modern en verantwoord incasseren

Inkassier bouwt dagelijks aan de toekomst van creditmanagement. We combineren branchekennis, de nieuwste technieken én een persoonlijke aanpak voor een incassotraject op maat.

Ontdek de toekomst
van creditmanagement

De nieuwste technieken

Eindeloze mogelijkheden door gegevensuitwisseling en dataverrijking

Ontwikkelingen in verdienmodellen en betaalgedrag gaan razendsnel. U heeft baat bij een partner die dat begrijpt en vooruit kijkt. Daarom investeren wij doorlopend in nieuwe technieken gericht op dataverrijking, data analyse en realtime gegevensuitwisseling. Dat zorgt voor transparantie, flexibiliteit en kortere betalingstermijnen.

Maatwerk

Efficiënt incasseren dankzij maatwerk workflows

We verzamelen en analyseren doorlopend gegevens over betaalgedrag. Deze inzichten gebruiken we voor het verbeteren van onze werkwijze. Zo personaliseren we onze incassoprocessen op basis van diverse kenmerken, zoals uw branche, historisch betaalgedrag en persoonskenmerken. Dat zorgt voor een optimaal rendement én de juiste timing en toon in de communicatie met uw klant.

Altijd inzicht

Voor debiteuren én opdrachtgevers

We vinden het belangrijk om transparant te communiceren met debiteuren en opdrachtgevers. Via ons Klantenportaal (zie film) heeft u 24/7 realtime inzicht in de lopende en afgesloten dossiers die u aan ons heeft overgedragen. Via Dossier Online kan een debiteur 24/7 facturen inzien, betalen, een betalingsregeling aangaan, of contact opnemen.

Gekopieerd naar het klembord.