Let op! Op maandag 26 december zijn onze kantoren de gehele dag gesloten.

Vanaf vrijdag 16 tot en met zondag 18 december a.s. zijn onze kantoren zowel telefonisch als online wegens onderhoudswerkzaamheden niet bereikbaar. Gelieve hier rekening mee te houden. Uiteraard zijn wij maandag 19 december weer voor u bereikbaar.

Inkassier. Voldaan.

Al meer dan 50 jaar is Inkassier actief als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. We helpen bedrijven en overheden in diverse sectoren om openstaande rekeningen betaald te krijgen. Dat doen we met een ervaren team van meer dan negentig deurwaarders, juristen en incassomedewerkers. 

Onze accreditaties

Een betrouwbare incassopartner

In al onze werkzaamheden staat zorgvuldigheid en transparantie hoog in het vaandel. Inkassier voldoet aan de Normen voor Kwaliteit van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Inkassier is in het bezit van de ISAE 3402 Type II verklaring. De ISAE-verklaring is een internationale standaard die door opdrachtgevers wordt gevraagd om zeker te stellen dat het proces bij de serviceorganisatie wordt beheerst. Door de ISAE-verklaring krijgt de opdrachtgever die zekerheid. Daarnaast zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat garant staat voor correcte intern vastgelegde bedrijfsprocessen. Als deurwaarderskantoor voldoen we bovendien aan speciale wetgeving op het gebied van financiën, integriteit en kwaliteit, onder toezicht van Bureau Financieel Toezicht. Daarmee waarborgen we dat aan ons toevertrouwde gelden veilig en zeker zijn. 

Onze vacatures

Werken bij Inkassier

Het team van Inkassier is innovatief, informeel en professioneel. Wil je bij ons komen werken dan ben je gedreven, hou je van een uitdaging en kun je de diverse belangen afwegen. Zie hieronder onze actuele openstaande vacatures. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook altijd. Mail dan naar personeelszaken@inkassier.nl

Jurist - Arnhem

Procesmanager (ICT)  - Arnhem

Incassospecialist - Arnhem, Rotterdam, Amsterdam 

Medewerker Documentbeheer en Procesinrichting - Arnhem

Zoek jij een (bij) baan na of naast je HBO studie? - Arnhem

Telefonisch incassospecialist - Arnhem

HBO (bij)baan op gebied van ICT - Arnhem

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.