Losse opdrachten

Eenmalige opdrachten van advocaten en collega deurwaarders. Naast het behandelen van vorderingen in full-service incassotrajecten voert Inkassier ook eenmalige opdrachten uit voor advocaten, notarissen en collega deurwaarders Inkassier heeft een vast team voor ambtelijke opdrachten.

U kunt bij ons terecht voor reguliere- en spoedopdrachten voor:

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Betekening vonnissen
  • Executeren vonnissen
  • Beslagleggingen
  • Conservatoire beslagen
  • Aktes van constatering

Deskundige partner met landelijk netwerk

Ons team combineert specialistische kennis met de operationele slagkracht, zodat we in staat zijn de klus te klaren zoals dat moet, wanneer het moet. Voor een eenmalige opdracht, of grote (internationale) klussen. Zelfs als dat op meerdere plekken tegelijkertijd moet gebeuren.

Explotrace: volgsysteem voor exploten

Wij hebben een tool ontwikkeld genaamd Explotrace. Dit is een track & trace incasso software systeem waarin u uw exploot direct kunt volgen. U kunt op elk gewenst moment de status van uw exploot raadplegen. Hierdoor gaat de effectiviteit van uw werkzaamheden omhoog en krijgt u door middel van deze applicatie een totaalinzicht van onze werkzaamheden, waaronder het real time overzicht van de betekeningflow. Zo krijgt u direct bericht wanneer uw exploot door één van onze deurwaarders is betekend.

Voor de behandeling van uw losse opdrachten rekenen wij de tarieven zoals genoemd in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders (Btag). Alle ambtelijke werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder mag uitvoeren staan opgesomd in de Gerechtsdeurwaarderwet en het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders.

Opdracht aanmelden

algemene voorwaarden

Deel informatie

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.