Onze partners

Inkassier werkt met verschillende partijen samen. Meer weten over onze partners? Lees het hier!

NuCall is sinds halverwege 2022 trotse partner van Inkassier. NuCall levert premium VoIP- & mobiele telefonie en internetdiensten.
Met deze diensten bieden we Inkassier onbezorgd en probleemloos gebruik van hun communicatie-omgeving.

 

ICT Concept is dé IT-specialist voor het deurwaarderskantoor dat kwaliteit voorop stelt. Daarom zien wij de relatie met Inkassier als een echt partnership, en helpen wij hen dag in dag uit het beste uit hun IT te halen, zodat zij hun cliënten optimaal kunnen bijstaan. Wij verzorgen onder andere de IT-infrastructuur, verbindingen en werkplekken van Inkassier, in een optimale samenwerking met hun belangrijke softwarepartner Praclox.

 

Exonet is als managed-hosting provider de stille kracht achter duizenden bedrijf kritische websites en applicaties. Zij ontwerpen en beheren de infrastructuur die ervoor zorgt dat websites en applicaties veilig, schaalbaar en altijd bereikbaar zijn. Het bieden van persoonlijke service en maatwerk is voor Exonet erg belangrijk. Exonet is onafhankelijk, bestaat 20 jaar en er werken 30 mensen.

 

DIJ helpt bedrijven gas te geven en hun digitale ambities te overtreffen. Wij gaan hechte partnerships aan met onze klanten en onze Dedicated Development Teams sprinten elke twee weken naar nieuwe en betere digitale oplossingen. Al sinds 2016 zijn wij trotse partner van Inkassier en ontwikkelen we samen nieuwe en betere apps, klant portalen en slimme koppelingen. En met succes!

 

Debtt Group, Collect4U en Inkassier werken sinds begin 2023 met elkaar samen.
Zowel de Debtt Group, Collect4U als Inkassier hebben een landelijke dekking en behandelen ook steeds vaker zaken in het buitenland. Daarmee bedienen ze al een grote en brede doelgroep en met de samenwerking is voor alle partijen een nóg grotere groei ingezet, waarbij toekomstige overnames en samenwerkingen niet worden uitgesloten. 

 

Intrum is al jaren een vaste partner van Inkassier. Zowel gerechtelijke als executiezaken worden door Intrum uit handen gegeven aan Inkassier. Bij Intrum doen we ons best om waarde te creëren voor mensen, bedrijven, aandeelhouders en de samenleving als geheel.

Wij worden gedreven door ons doel om de weg te leiden naar een gezonde economie en laten ons hierin leiden door onze vier waarden, die beschrijven wie we zijn en hoe we ons gedragen in ons dagelijkse werk.

Wij helpen organisaties met ambitie. Je kunt bij ons terecht voor álles op digitaal vlak. We dagen je uit, nemen je mee en ondersteunen je op de weg naar resultaat. Dat doen we op onze eigen manier, maar wel altijd door strategie met onze passie voor marketing, design en techniek te combineren.

Deel informatie

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.