Let op! Op maandag 26 december zijn onze kantoren de gehele dag gesloten.

Vanaf vrijdag 16 tot en met zondag 18 december a.s. zijn onze kantoren zowel telefonisch als online wegens onderhoudswerkzaamheden niet bereikbaar. Gelieve hier rekening mee te houden. Uiteraard zijn wij maandag 19 december weer voor u bereikbaar.

Ik kan niet betalen

Heeft u een aanmaning van Inkassier ontvangen en kunt u niet betalen? Meestal kunt u met ons een afspraak maken om in delen te betalen. Samen zoeken we voor iedere situatie een oplossing.

Ik kan nu niet betalen. Wat zijn mijn mogelijkheden

 1. Maak een betaalafspraak
 2. Neem contact op om uw situatie te bespreken
 3. Bekijk tips voor hulp bij openstaande rekeningen

Maak een betaalafspraak

U heeft een aanmaning ontvangen en kan deze niet in één keer betalen. Meestal kunt u een betaalafspraak maken met Inkassier. Dan betaalt u in delen. Daarvoor gelden een aantal regels.

Let op: Wilt u een betaalafspraak maken? Neem dan meteen na ontvangst van uw aanmaning contact met ons op!

Betaal nu met iDEAL

De regels voor een betaalafspraak

 1. Heeft u in het verleden eerder een betaalafspraak met ons gemaakt? Dan kunt u alleen een nieuwe afspraak maken als u zich precies aan de vorige afspraak hebt gehouden.
 2. U moet vertellen waarom u een betaalafspraak wil maken. Dat kan onder andere zijn vanwege andere schulden, omdat u geen werk meer heeft of omdat er iets verandert in uw situatie. Dit geeft ons inzicht in de haalbaarheid van uw voorstel
 3. Lukt het niet om uw betaalafspraak na te komen? Geef dat direct aan ons door via Dossier Online of 026-750 54 00. Als u niks doorgeeft, dan stoppen wij uw betaalafspraak. U moet dan uw hele schuld in één keer betalen.
Kopieer bankrekening NL 54 INGB 0653 915 527

Hoe maak ik een betaalafspraak?

 • Via Dossier Online (24/7)
  Log in bij Dossier Online. Op de brief staan de inloggegevens voor Dossier Online. Als u bent ingelogd, kunt u een betaalafspraak aanvragen.
Klik hier om in te loggen bij Dossier Online

Ik kan me niet aan mijn betaalafspraak houden

Lukt het niet om uw betaalafspraak na te komen? Geef dat direct aan ons door via Dossier Online of 026-750 54 00. Als u niks doorgeeft, dan stoppen wij uw betaalafspraak. U moet dan uw hele schuld in één keer betalen.

 • Bel naar 026-750 54 00
  Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 026-750 54 00. Wij hebben uw dossiernummer nodig tijdens het gesprek. Het dossiernummer staat op onze brief.
 • Stuur een brief of e-mail
  Stuur een brief of e-mail. Vermeld altijd uw dossiernummer en contactgegevens, zodat wij u kunnen bereiken. Stuurt u een brief? Hou er rekening mee dat onze verwerktijd langer kan zijn.

Wat doen wij?
U krijgt binnen 5 werkdagen van ons bericht of wij uw betaalafspraak goedkeuren. Voldoet uw aanvraag niet aan de regels? Dan kunnen wij uw verzoek afwijzen. Soms hebben wij meer informatie van u nodig om tot passende afspraken te komen. U ontvangt dan een inkomsten/uitgaven-formulier. Dit formulier moet u helemaal invullen en binnen 5 werkdagen terugsturen naar Inkassier. Na ontvangst van dit formulier informeren wij u verder.

Ik kan me niet aan mijn betaalafspraak houden

Lukt het niet om uw betaalafspraak na te komen? Geef dat direct aan ons door via Dossier Online of 026-750 54 00. Als u niks doorgeeft, dan stoppen wij uw betaalafspraak. U moet dan uw hele schuld in één keer betalen.

Neem contact op om uw situatie te bespreken

Neem contact met ons op, dan bekijken we op basis van uw persoonlijke situatie wat uw mogelijkheden zijn. Dat kan op twee manieren.

 1. Telefonisch
 2. Via Dossier Online

Deel informatie

Gekopieerd naar het klembord.