Elke branche zijn eigen aanpak

We helpen bedrijven en overheden in diverse sectoren om openstaande rekeningen betaald te krijgen. Brancheteams zijn onderdeel van onze succesvolle werkwijze. Medewerkers van een brancheteam zijn gekwalificeerd en volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving uit uw branche. Dankzij ons landelijke team met gerechtsdeurwaarders, kunnen we al uw klanten ook fysiek bereiken.

Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Onbetaalde rekeningen, contractloosheid, of energiefraude vormen een grote kostenpost voor nutsbedrijven. Speciaal voor netwerkbeheerders en waterleidingmaatschappijen heeft Inkassier een specialistisch incassoteam. Wij zorgen voor een incassotraject op maat, waarin het afsluiten van meters, aangaan van een leveringscontract en/of het betalen van een openstaande vordering tot de mogelijkheden behoort.

Zorg(verzekeraars)

Zorg(verzekeraars)

1 op de 50 verzekerden betaalt zijn zorgpremie niet. Deze groep klanten vormt een risico voor zorgverzekeraars. Tegelijkertijd heeft iedere zorgverzekeraar een maatschappelijke rol. Dat maakt het innen van zorgpremies geen eenvoudige zaak. Inkassier heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van specialistische incassotrajecten voor de zorg en het werken met het Protocol incassotraject Wanbetalers Zorgverzekeringswet. Daarnaast hebben we uitgebreide opties tot gegevensuitwisseling, wat zorgt voor transparantie en realtime inzicht.

Bedrijven / MKB

Bedrijven / MKB

Iedere onderneming krijgt er mee te maken: facturen die te laat betaald worden. Dat vormt een risico voor je cashflow en organisatie. Inkassier neemt het incassotraject van je over, van herinnering tot aan de deurwaarder. Uiteraard staat de relatie tussen u en uw klant voorop. We zijn zorgvuldig in onze timing en communicatiestijl, zonder aan daadkracht in te leveren.

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Elke verhuurder of woningcorporatie heeft ermee te maken; huurachterstanden. Uit ervaring blijkt dat grote achterstanden moeilijk te incasseren zijn. Op tijd ingrijpen is dus belangrijk. Een goed functionerend en proactief incassoproces zorgt voor een snelle signalering, waardoor de achterstand in betaling niet snel oploopt. Daarom richten we samen een maatwerk incassotraject in, vanaf debiteurenbeheer of incassofase. Dit wordt uitgevoerd door een speciaal incassoteam voor de huursector.

Overheid

Overheid

Inkassier beschikt over uitgebreide kennis van het behandelen van overheidsincasso. Wij werken onder andere voor gemeenten en rijksoverheid. We incasseren achterstanden op moderne en daadkrachtige wijze, met oog voor persoonlijke omstandigheden. Het signaleren van problematische schulden en het onderscheiden van ‘niet kunners’ van ‘niet willers’ is daarbij van belang. Samen richten we een incassotraject in wat past bij uw prioriteiten en doelstellingen. Dat zorgt voor een optimaal rendement én de juiste timing en toon in de communicatie met uw klant. Via ons klantenportaal heeft u altijd inzicht in de status van uw dossiers.

 

Advocatuur

Advocatuur

Als advocaat vertrouwen uw cliënten erop dat u zich optimaal inzet voor hun zaken. Met Inkassier kiest u voor een betrouwbare en professionele partner en kunt u rekenen op een tijdige en correcte uitvoering van ambtelijke werkzaamheden.

Gekopieerd naar het klembord.