Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso versterkt positie door overname Vismans Deurwaarders & Incasso

Rotterdam, 20 juli 2023 - Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso, gespecialiseerd in deurwaarders- en incassodiensten, kondigt met trots de overname aan van Vismans Deurwaarders & Incasso. Door deze strategische overname worden de krachten gebundeld en versterkt Inkassier haar marktpositie aanzienlijk.

20 juli 2023

Deel informatie

Gemeenschappelijke visie op kwaliteit en expertise

Met een ervaren team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers hebben Vismans en Inkassier een bewezen staat van dienst als betrouwbare incassopartner. De samenwerking tussen beiden is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie op kwaliteit en expertise. Pim Veth, eigenaar van Inkassier, licht toe: ‘’Rob heeft met zijn team een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van maatwerk incassodiensten en als gerechtsdeurwaarders in de advocatuur, waarbij een hoog serviceniveau gecombineerd wordt met specialistische kennis. Door de samenvoeging van de expertise en middelen van beide bedrijven zijn we in staat om een breder scala aan diensten aan te bieden, met een nog grotere focus op klanttevredenheid en het maximaliseren van de incassoresultaten.”

Een winnende formule: maatwerk ontmoet automatisering

Rob Vismans, eigenaar van Vismans, benadrukt dat hij betrokken blijft bij de nieuw gevormde organisatie: ‘’Ik kijk ernaar uit om samen met Pim onze klanten persoonlijk te blijven bedienen. Door het samenvoegen van het beste van beide bedrijven, creëren we een winnende formule waarbij service, betrokkenheid en expertise centraal staan. Een goed voorbeeld hiervan zijn de innovatieve automatiseringsoplossingen van Inkassier. Die zorgen ervoor dat onze advocaat-opdrachtgevers hun opdrachten 24/7 kunnen volgen. We combineren branchekennis, de nieuwste technieken én een persoonlijke aanpak voor een incassotraject op maat. Gezamenlijk streven we ernaar om de incassobranche te blijven innoveren en te anticiperen op de veranderende behoeften van onze klanten.’’

Geleidelijke transitie waarborgt continuïteit 

Door de overname ontstaat een organisatie met 95 medewerkers. De integratie van Vismans in Inkassier zal geleidelijk plaatsvinden om een soepele overgang te garanderen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun lopende dossiers professioneel en zonder onderbreking worden doorbehandeld. Tevens kunnen advocaten nog steeds terecht op de vertrouwde servicelocatie van Vismans in de centrale hal van de Rechtbank op het Wilhelminaplein in Rotterdam. De locatie aan de Westersingel zal gaan verhuizen naar de Inkassier vestiging Rotterdam aan de Marten Meesweg. Inkassier heeft daarnaast ook kantoren in Amsterdam en Arnhem.

Actueel & tips

Bekijk overzicht

Gekopieerd naar het klembord.