Onze werkwijzeIncasso is maatwerk

Werkwijze voor een succesvol incassotraject

Onze specialiteit is het incasseren van betaalachterstanden op uw debiteur. Wij doen dit daadkrachtig en altijd met respect en oog voor de individuele situatie van de debiteur. In onze werkwijze onderscheiden wij ons van andere kantoren. Zo werken wij met brancheteams die constant op de hoogte zijn van de veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast is de afdeling ICT continu bezig met het doorvoeren van de laatste ontwikkelingen  op technisch gebied, zodat ons proces volledig aansluit op uw wensen en de standaard van deze tijd.

Maatwerk traject

Incasso is maatwerk. Het traject moet aansluiten op uw commerciële en maatschappelijke doelstellingen. Uiteraard is incasseren van uw vordering waarvoor u met ons samenwerkt. Wij doen dit altijd binnen de kaders en  de mogelijkheden en met respect voor alle partijen. Van debiteurenbeheer tot executie, wij kunnen het gehele traject aan laten sluiten aan uw wensen.

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

Veel bedrijven hebben op het gebied van milieu en kwaliteit passende maatregelen genomen. Ook de incassobranche levert hieraan haar bijdrage. Zo heeft Inkassier haar werkwijze zo uitgewerkt dat onnodige kosten voor onze opdrachtgevers en debiteuren worden voorkomen.

Transparantie

Transparantie is belangrijk en draagt bij aan het vertrouwen tussen Inkassier en haar opdrachtgevers. Via ons Reddiq-klantenportaal heeft elke opdrachtgever de mogelijkheid om het dossier 24/7 real-time in te zien. Daardoor is het volledige traject  inzichtelijk, weet u welke acties er zijn ondernomen en in welk stadium het dossier zich bevindt.

Snelheid door een eigen ICT-afdeling

Inkassier beschikt over een moderne ICT-afdeling. Onze eigen programmeurs werken continu aan de nieuwste technische mogelijkheden en applicaties. Gegevensuitwisseling, API, marktspecialistischetools, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Maatwerk op het gebied van klantspecifieke interfaces en rapportagemogelijkheden behoren tot onze expertise.