Over InkassierVerantwoord en effectief incasseren

Brancheteams

Tot onze opdrachtgevers behoren de marktleiders in diverse branches op het gebied van product- en/of dienstverlening in de B2B en B2C segmenten. Wij werken voor woningbouwcorporaties, nutsbedrijven, (zorg)verzekeraars, gemeenten, vastgoedbeheerders, VvE-beheerders, MKB-bedrijven, kortom, wij kunnen elk segment bedienen.  Wij werken voor elk segment met brancheteams, de medewerkers zijn goed gekwalificeerd en volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving uit uw branche. U mag dus optimale kwaliteit van ons verwachten.

Businesspartner

Inkassier biedt meer dan alleen incasso- en/of gerechtsdeurwaardersdiensten. Wij streven ernaar om een volwaardige “partner in business” te zijn. Met efficiënte processen en heldere reële tarieven werken wij volledig transparant binnen de kaders van het overeengekomen traject. Onze maatwerkoplossingen bieden u het beste resultaat, wij houden daarbij rekening met uw doelstellingen en/of maatschappelijke positie.

Kwaliteit

Onze dienstverlening is transparant en zorgvuldig. Als deurwaardersorganisatie voldoen wij aan de Normen voor Kwaliteit die zijn opgenomen in de verordening van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).  Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat garant staat voor correcte intern vastgelegde bedrijfsprocessen die inspelen op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.