BetaalmogelijkhedenBetaal uw vordering eenvoudig met iDEAL

U heeft van ons een sommatie ontvangen en wilt deze betalen. Dat kan op de volgende manieren:

Betaal eenvoudig met iDEAL via Dossier Online

Ga naar Dossier Online en log in met uw dossiernummer en wachtwoord. Deze kunt uw vinden op uw sommatie. Op Dossier Online staat uw openstaande saldo weergegeven,  u kunt dit saldo eenvoudig volledig of gedeeltelijk betalen met iDEAL. U voert de betaling uit in uw eigen vertrouwde omgeving voor het internetbankieren. De gegevens van de betaling staan al ingevuld er is dus geen risico van verkeerd overmaken.

Ga direct door naar Dossier Online

 

Overboeken via uw bank

Indien u het bedrag handmatig naar Inkassier wilt overmaken,  dan kan dit via uw bank of middels internetbankieren. Zorg ervoor dat u het bedrag overmaakt onder vermelding van het juiste dossiernummer en uw naam zoals op de sommatie is vermeld. Indien u iemand anders namens u laat betalen, laat deze dan de juiste gegevens vermelden, anders kunnen wij de betaling niet plaatsen.

Bankrekening van Inkassier / IBAN: NL54 INGB 0653 9155 27 / BIC: INGBNL2A

 

Contant of per PIN betalen aan de balie

U kunt er ook voor kiezen om contant of per PIN te betalen aan de balie van Inkassier. Bezoek tijdens kantooruren één van onze vestigingen. U heeft hiervoor geen afspraak nodig.

Onze vestigingen

 

Wij adviseren u om tijdige te betalen. Houdt u zich niet aan de betaaltermijn zoals deze in de sommatie is  vermeld, dan zal de vordering worden verhoogd en komen deze extra kosten eveneens voor uw rekening.

Bij Inkassier kunt u niet betalen d.m.v. automatische incasso, per acceptgiro of met een creditcard.