MKB Abonnement

Inkassier is sinds 1968 actief op de Nederlandse markt van incasso- en gerechtsdeurwaarders. Hierin zijn wij daadkrachtig, zonder het respect voor de debiteur te verliezen. Ook in deze tijd is het voor veel bedrijven belangrijk dat hun inkomsten door blijven lopen, om de cashflow zo gezond mogelijk te houden. Toch kan het vorderen van deze schulden door bijvoorbeeld de gevolgen van het coronavirus op meer problemen stuiten. Inkassier kan u hierin ontzorgen en deze taken/werkzaamheden voor u op zich nemen.

Welke rol speelt Inkassier?

Het uitbesteden van debiteuren scheelt u tijd en moeite, en is bevorderlijk voor uw cashflow. Wanneer we als incassobureau debiteuren benaderen, toont dit vaak de urgentie aan van de betaling, en wordt de debiteur aangespoord om deze betalingsverplichting te voldoen. Ook kan Inkassier voor u nagaan wat de oorzaak is van het niet betalen van een factuur.

Wat houden de abonnementen in?

Als opdrachtgever betaalt u een maandelijks bedrag. De maandbedragen zijn niet gebaseerd op een bepaald aantal dossiers.
In onze abonnementen verzorgen wij het volgende:
● Advies op maat
● Inzicht in uw dossiers in ons portaal
● Correspondentie naar de debiteur (minnelijk)
● Opstellen van de dagvaarding (gerechtelijk)

Bekijk een overzicht van de abonnementen

Voor wie zijn deze abonnementen bedoeld?

Deze dienst is ontwikkeld voor ondernemers in het MKB. Juist in deze bizarre tijden willen we MKB-ondernemers op een maatschappelijk verantwoorde manier helpen en maximaal ondersteunen. Hierbij is het klantbehoud van opdrachtgevers een belangrijke factor. U hoeft geen omvangrijke dossiers te hebben om gebruik te maken van onze abonnementen. Ook voor kleinere dossiers zetten we ons in om te bemiddelen, en u van deze werkzaamheden te ontzorgen. Tevens zijn de maandbedragen niet gebaseerd op een bepaald aantal dossiers.

Op deze abonnementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.