MKB Abonnement

Inkassier is sinds 1968 actief op de Nederlandse markt. Met ca. 90 medewerkers mogen wij ons tot één van de grotere partijen op het vlak van landelijk opererende gerechtsdeurwaarders- en incassokantoren rekenen. Inkassier streeft ernaar om een volwaardige ‘partner in business’ te zijn en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo heeft Inkassier haar werkwijze zodanig uitgewerkt dat onnodige kosten voor onze opdrachtgevers en debiteuren worden voorkomen.

Welke rol speelt Inkassier?

Om uw cashflow zo gezond mogelijk te houden, is het voor uw bedrijf belangrijk dat uw facturen worden voldaan. Onbetaalde facturen kosten u tijd en moeite, die u liever aan uw corebusiness besteedt. Wij nemen de volledige behandeling van uw onbetaalde factuur over. Wij sturen aanmaningen en reageren op eventueel verweer. Wij houden op een respectvolle manier contact met uw klant, waarbij wij streven naar klantbehoud.

Wat houden de abonnementen in?

Als opdrachtgever betaalt u een vast maandelijks bedrag, ongeacht het aantal dossiers. In onze abonnementen verzorgen wij het volgende:

– Advies op maat.
– Realtime inzicht in uw dossiers via ons portaal.
– Correspondentie naar debiteur (minnelijk).
– Opstellen van de dagvaarding (gerechtelijk).
– Verwerken en betekening van het vonnis (gerechtelijk).
– Executie van het vonnis (gerechtelijk).

Wanneer u voor het gerechtelijke of combi abonnement kiest, stellen wij de dagvaarding voor u op, voeren eventuele procedures en voorzien u van deskundig advies. Alles om u te ontzorgen op incassogebied.

Bekijk een overzicht van de abonnementen

Waarom kiezen voor een abonnement van Inkassier?

Wij bieden MKB ondernemers de voordelen van een grote onderneming en houden rekening met de wensen van u als MKB ondernemer. Wilt u volledig ontzorgd worden en maakt u graag gebruik van de volgende voordelen:

– Voordelige tarieven en bovenal snelle inning van uw onbetaalde facturen.
– De kennis van een gerenommeerde en zeer ervaren partij.
– Geen aanleveringsverplichting.
– Geen onvoorziene kosten achteraf.
– Een maatschappelijk verantwoorde wijze van incasseren.

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op deze abonnementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.