ExplotraceAltijd zicht op uw exploot

Wij hebben een tool ontwikkeld genaamd Explotrace. Dit is een track & trace incasso software systeem waarin u uw exploot direct kunt volgen. U kunt op elk gewenst moment de status van uw exploot raadplegen. Hierdoor gaat de effectiviteit van uw werkzaamheden omhoog en krijgt u door middel van deze applicatie een totaalinzicht van onze werkzaamheden, waaronder het real time overzicht van de betekeningflow. Zo krijgt u direct bericht wanneer uw exploot door één van onze deurwaarders is betekend.

Bekijk ook de explotrace website: www.explotrace.nl

Veel gestelde vragen

1. Waarom zou ik voor Explotrace kiezen?
Laat u ontzorgen door “het” track & trace platform en heb altijd zicht op uw exploot. Als advocaat of tussenpersoon wilt u ontzorgd worden door uw deurwaarders. Alles draait om efficiëntie, transparantie, expertise en time management in uw dagelijkse werkzaamheden. Het inschakelen van uw deurwaarder voor het uitbrengen van uw exploot is een must voor het kunnen continueren van uw werkzaamheden. Inkassier denkt graag met u mee en ontzorgt u door speciaal voor uw branche alles in één applicatie aan te bieden, waarbij u gemakkelijk nieuwe opdrachten kunt uploaden en real time overzicht heeft wat betreft de betekeningflow van uw exploten. Het geeft u de nodige rust en tegelijk bespaart het u tijd. Het continu op de hoogte zijn van de status zorgt ervoor, dat u te allen tijde uw cliënt kunt informeren zonder op de reactie van de deurwaarder te hoeven wachten.

2. Wat zijn de kosten van het gebruik van Explotrace?
Aan het gebruik van dit track & trace platform zijn geen kosten verbonden. Uiteraard is enkel het gebruik van het platform kosteloos, voor het uitbrengen van een deurwaardersexploot rekenen worden onze standaard kosten grerekend.

3. Moet ik een abonnement afsluiten of zit ik ergens aan vast?
U hoeft geen abonnement af te sluiten. We vragen u te registreren zodat wij voor u een gepersonaliseerde login kunnen aanmaken. Dit platform is voor iedereen toegankelijk. Of u nu sporadisch een exploot wenst te laten betekenen of dat het dagelijks meerdere malen voorkomt.

4. Kan ik gebruikmaken van Explotrace als ik (nog) geen klant ben van Inkassier?
Absoluut. Wanneer u zich registreert, nemen wij binnen één werkdag contact met u op en voorzien wij u vervolgens van een login. Explotrace is direct voor u beschikbaar.